Nombre
|
Terra i cultura de l'arròs
|
|
Autor
|
GABINETE DE PRENSA |
Título
|
Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines |
Resumen
|
¿Qui no ha degustat un arròs amb crosta d'Elx o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o s?ha delectat amb un arròs amb conill i caragols al Baix Segura? A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l'interès de la cultura culinària i gastronòmica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d'una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible. |
Duración
|
00:05:31.00 |
Keywords
|
salud, dieta, Noche Mediterránea de las Investigadoras
|
YouTube Link
|
https://youtu.be/FejENte5SvI
|
Versión Estándar:
|
https://vertice.cpd.ua.es/232021
|
Usuario
|
gabipremsaua.es |
Tipo
|
VIDEO |
Visitas
|
38 |
Tamaño
|
37.04MB |