Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines

Si no puedes visualizar correctamente este material, prueba alguna de estas opciones:
Player por defecto Usar MPEG-DASH Usar HLS Usar FLASH

  Preguntas y respuestas  


  Información   Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines  GABINETE DE PRENSA  

Nombre:   Terra i cultura de l'arròs
Autor:  GABINETE DE PRENSA
Título:  Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines
Resumen:  ¿Qui no ha degustat un arròs amb crosta d'Elx o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o s?ha delectat amb un arròs amb conill i caragols al Baix Segura? A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l'interès de la cultura culinària i gastronòmica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d'una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.
Duración:  00:05:30.00
Keywords:   salud, dieta, Noche Mediterránea de las Investigadoras
Material incluido en las siguientes colecciones:  
Usuario: gabipremsa[perdoname]ua.es Tipo:  VIDEO
Visitas:  38 Tamaño:  105.56MB