Nombre:
Terra i cultura de l'arròs
|
|
Autor: GABINETE DE PRENSA
|
|
Título: Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines
|
|
Resumen: ¿Qui no ha degustat un arròs amb crosta d'Elx o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o s?ha delectat amb un arròs amb conill i caragols al Baix Segura? A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l'interès de la cultura culinària i gastronòmica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d'una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.
|
|
Duración: 00:05:30.00
|
|
Keywords:
salud, dieta, Noche Mediterránea de las Investigadoras
|
|
Material incluido en las siguientes colecciones:
|
|
YouTube Link:
https://youtu.be/FejENte5SvI
|
Versión móvil:
https://vertice.cpd.ua.es/271094
|
Usuario: gabipremsaua.es | Tipo: VIDEO |
Visitas: 38 | Tamaño: 105.56MB |