Nombre | Terra i cultura de l'arròs | ||
---|---|---|---|
Autor | GABINETE DE PRENSA | ||
Título | Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines | ||
Resumen | ¿Qui no ha degustat un arròs amb crosta d'Elx o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o s?ha delectat amb un arròs amb conill i caragols al Baix Segura? A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l'interès de la cultura culinària i gastronòmica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d'una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible. | ||
Duración | 00:05:30.00 | ||
Keywords | salud, dieta, Noche Mediterránea de las Investigadoras | ||
Material incluido en las siguientes colecciones
|
|||
YouTube Link | https://youtu.be/FejENte5SvI | ||
Versión móvil: | https://vertice.cpd.ua.es/271094 | ||
Usuario | gabipremsaua.es | ||
Tipo | VIDEO | ||
Visitas | 38 | ||
Tamaño | 105.56MB |