Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines

Si no puedes visualizar correctamente este material, prueba alguna de estas opciones:
Player por defecto Usar MPEG-DASH Usar HLS Usar FLASH

Nombre Terra i cultura de l'arròs
Autor GABINETE DE PRENSA
Título Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronòmica de les comarques alacantines
Resumen ¿Qui no ha degustat un arròs amb crosta d'Elx o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o s?ha delectat amb un arròs amb conill i caragols al Baix Segura? A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l'interès de la cultura culinària i gastronòmica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d'una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.
Duración 00:05:30.00
Keywords salud, dieta, Noche Mediterránea de las Investigadoras
Material incluido en las siguientes colecciones  
YouTube Link https://youtu.be/FejENte5SvI
Versión móvil: https://vertice.cpd.ua.es/271094
Usuario gabipremsa[perdoname]ua.es
Tipo VIDEO
Visitas 38
Tamaño 105.56MB