Nombre:
VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa
|
|
Autor: Càtedra Carmencita d'Estudis del Saber Gastronòmic
|
|
Título: VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa
|
|
Resumen: El sentit del gust és capaç de despertar sensacions, positives o negatives, en funció del plaer que el nostre sistema neuronal associa amb un sabor en concret. La ciència dels sabors representa una de les línies d’avantguarda de les ciències gastronòmiques i com mostraran els ponents que participen en la Jornada, tot i que són moltes els reptes a superar, també obri molts expectatives per avançar en el coneixement gastronòmic.
|
|
Duración: 05:00:00.00
|
|
Keywords:
Gastronomia
|
|
|
|
Usuario: josep.bernabeuua.es | Tipo: DIRECTO |
Visitas: 763 | Tamaño: 1.826.61MB |