VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa

En Salón de Actos de Germán Bernácer el día 16/10/2023 a las 09:00:00
Si no puedes visualizar correctamente este material, prueba alguna de estas opciones:
Player por defecto Usar MPEG-DASH Usar HLS Usar FLASH

  Preguntas y respuestas  


  Información   VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa  Càtedra Carmencita d'Estudis del Saber Gastronòmic  

Nombre:   VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa
Autor:  Càtedra Carmencita d'Estudis del Saber Gastronòmic
Título:  VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa
Resumen:  El sentit del gust és capaç de despertar sensacions, positives o negatives, en funció del plaer que el nostre sistema neuronal associa amb un sabor en concret. La ciència dels sabors representa una de les línies d’avantguarda de les ciències gastronòmiques i com mostraran els ponents que participen en la Jornada, tot i que són moltes els reptes a superar, també obri molts expectatives per avançar en el coneixement gastronòmic.
Duración:  05:00:00.00
Keywords:   Gastronomia
Usuario: josep.bernabeu[perdoname]ua.es Tipo:  DIRECTO
Visitas:  746 Tamaño:  1.826.61MB