VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa

En Salón de Actos de Germán Bernácer el día 16/10/2023 a las 09:00:00

Si no puedes visualizar correctamente este material, prueba alguna de estas opciones:
Player por defecto Usar MPEG-DASH Usar HLS Usar FLASH

Nombre VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa
Autor Càtedra Carmencita d'Estudis del Saber Gastronòmic
Título VI Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomoa
Resumen El sentit del gust és capaç de despertar sensacions, positives o negatives, en funció del plaer que el nostre sistema neuronal associa amb un sabor en concret. La ciència dels sabors representa una de les línies d’avantguarda de les ciències gastronòmiques i com mostraran els ponents que participen en la Jornada, tot i que són moltes els reptes a superar, també obri molts expectatives per avançar en el coneixement gastronòmic.
Duración 05:00:00.00
Keywords Gastronomia
Usuario josep.bernabeu[perdoname]ua.es
Tipo DIRECTO
Visitas 771
Tamaño 1.826.61MB